Restaurang

Under sommaren kommer vår restaurang att hålla öppet alla dagar mellan kl. 11.30 och 22.30 

Bord bokas på telefon 070-758 95 03

Vi följer givetvis alla restriktioner på grund av Covid-19 och öppettiderna kan därför komma att ändras.

För förfrågningar om boende maila till info@ornoskargardshotell.se

Varmt välkomna!

Nedan ser du aktuell meny:

* Skagen. Smörstekt toast och forellrom – 155kr
* Burrata med rökta, picklade och solmogna tomater. Grönärtspesto och krutonger på Utölimpa – 150kr
* Carpaccio på torskrygg med tryfferad äggula, forellrom, citronskum och grillad fänkål – 165kr
 
* Rosastekt kalventrecote med variation på persiljerot, rödvinssky och friterad sparris – 265kr
* Inkokt regnbåge med havskräftbuljong, krispig blomkål, smörslungad färskpotatis och picklad gurka – 225kr
* Kroppkakor fyllda med svamp och prästost. Toppad med lingon, brynt smör och rotfruktschips – 195kr
 
Barnmeny
* Krispigt kycklinglår med färskpotatis och citronmajonnäs – 95kr
 
* Jordgubbar i Fyra konsistenser med fläder och citron – 125kr
* Vaniljparfait med rabarbercouli och färska bär – 95kr
* Chokladtryffel – 35kr
 
 
MIDSOMMARMENY
 

Paketpris –  500kr

 

Förrätt – SHARING

 

* Senap och maltwhiskeysill

* Branteviksill

* Matjessill med gräddfil och lök

* Inkokt lax med dillmajonnäs

* Prästost

* Dillkokt färskpotatis

* Gubbröra

* Utölimpa

* Smör

 

Varmrätt – På tallrik

 

* Grillad regnbåge med färskpotatisstomp, variation på sommargurka, rökta tomater, havskräftskum och sparris.

 

Dessert – på tallrik

 

* Färska jordgubbar med vaniljparfait, flädergrädde, rostad vitchoklad och rabarbercurd.

 

BILDGALLERI