Om oss

Margareta Stenbock von Rosen är uppvuxen på Ornö och har sedan hon var mycket ung haft en dröm, att starta ett hotell på Ornö. Nu har drömmen äntligen blivit verklighet!

En och en halv timmes resväg från Stureplan hittar du denna oas i Stockholms södra skärgård.

Hotellet stod klart 2018 och ligger precis vid vattenbrynet i Brunnsviken på Ornös sydvästra sida i direkt anslutning till Mysingen, den fjärd som bland annat är omsjungen i Evert Taubes Vals på Mysingen.

En kort båtresa från hotellet är du i ytterskärgården med alla dess små öar och skär, som t ex Huvudskär och Borgen. Ofta får man se både säl, havsörn och mängder av sjöfågel.

Hotellet har vuxit fram under varsamt överinseende av Margareta själv. Allt för att det ska smälta in fint i naturen och ge harmoni både för öga och själ.

När man kommer till vårt hotell ska det kännas som att komma hem till någon. Detta i kombination med närheten till den fantastiska orörda naturen, djurlivet, lugnet och tystnaden gör det väldigt speciellt…en plats att längta till!

Margareta med personal hälsar Er Varmt Välkomna till Ornö Skärgårdshotell!

BILDGALLERIOrnö Skärgårdshotell är en stor satsning för att möta den ökande turistnäringen på Ornö och ger såväl övernattningsmöjligheter som arbetstillfällen.